Maling af døre og vinduer

Maling og vedligeholdelse af vinduer og døre

Skal dine døre og vinduer have en kærlig hånd?

Fru Hansens Malerfirma udfører maling af døre og vinduer i huse, lejlighed og andre ejendomme.

Gammelt træværk omkring døre og vinduer kan, hvis det bliver behandlet ordentligt, blive særdeles smukt. Med professionel træpleje eller maling kan selv meget slidt træværk komme til være så godt som nyt igen.

Vi tilbyder totalafrensning ved maling af døre og vinduer

Vi tilbyder maling af døre og vinduer, både indendørs og udendørs. Ydermere tilbyder vi at lave totalafrensning af døre og vinduer samt opbygning af en ny bund, således at malingen kan fremstå flot i mange år, før det bliver nødvendigt med nyt malerarbejde.

Ved maling af døre og vinduer er det essentielt, at det er korrekt klargøring og veludført bundbehandling. Det kan nogle gange være nok med en lettere maling af døre og vinduer, især hvis farven blot skal ændres. 

Vi sikrer mindst mulig gene

Vi gør meget ud af, at du oplever mindst mulig ulempe, når vi udfører vores maleropgaver. 

Kontakt os i dag for et uforpligtende tilbud.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Efterlad et førstehåndsindtryk, som du gerne vil være bekendt med

Udvendigt malerarbejde

Vi ved alle at det er vigtigt med en flot facade. Det er det første møde andre får af dig eller af din virksomhed. Hvis facaden på dit hus eller på din virksomhed eksempelvis ikke fremstår intakt, kan det have stor betydning for, hvordan du har det med bygningen. Derfor er det også vigtigt at du efterlader det førstehåndsindtryk, som du gerne vil være bekendt med.

Hvordan skal dine vinduer, hegn og døre se ud?

Fru Hansens Malerfirma har stor viden omkring, hvilke muligheder du har for at få repareret din facade eller for at få den frisket op, så den passer til dig, og det står vi gerne for. Vi har ekspertisen til at kunne komme med forskelige ideer til, hvad du kan gøre for, at din facade bliver, som du vil have den.

Indvendigt malerarbejde

Maling er med til at skabe stemning i ethvert rum. Men det kan være en udfordring at finde den rigtige farvesammensætning og det rette farvevalg. De kulørte farver kan virke afskrækkende, og mange vælger trygge og neutrale farver og går derved glip af mange flotte farvemuligheder.

Vi tilbyder bl.a. følgende former for indvendigt malerarbejde:

  • Maling af lofter og vægge
  • Maling af indvendigt træværk (paneler, døre, vinduer, karme osv.)
  • Fuldspartling og opsætning af filt
  • Rådgivning i farvevalg og planlægning.